Saturday, May 28, 2011

no music please!

dah magrib pun. baru je selesai makan nasi. itu pun setelah dipaksa nenek. telinga aku lemas mendengar bebelan "eny bila nak makan..." dan lain lain. asyik disuruh aku makan padahal aku ingin menjaga badan. sungguh tiada kaitan? ayah aku dah sampai. esok aku akan pulang ke selangor!yay!

kebiasaan di waktu begini menunggu giliran untuk ke bilik mandi, aku suka blogwalking. aku tengok tengok siapa yang ziarah aku. siapa yang follow aku. best mereka. dan cantik cantik. tetapi aku rasa lagi cantik kalau blog mereka tidak dipasang lagu. aku TAK SUKA! tolong jangan. tak penting pun. apa? nak cakap itu lagu fav ko? ko boleh buat entri khas berkenaan lagu kegemaran ko.

tolonglah faham. takkan aku buka 5 blog serentak dan kelima lima ada lagu dan serentak itu pula azan magrib berkumandang dan laptop aku tetiba hang. tolonglah tolonglah. no music widget. it's not important pun and beratkan blog nak aku loading. masa sangat berharga. please =.="
Share/Bookmark
Comments
4 Comments

4 suke nak komen:

meaw said...

music dulu meaw pasang gak,sedap gila lagu tu sampai tak pedulik da p pasang kat blog,pastu ada orang perli la apa la, lagu keagamaan kot,nak letak lagu boleh,depend pada music dia la,kalau yang metal yang jenih kekuat tu baik play kat winamp sudaaaa,hee

erniemusliana said...

hahaha. rasanye sume org penah pasang. boleh je tp yg ade application stop play sume. haa sonang sikit kijo. haha

sugar2 kapas strawberry said...

blog masing2.nk buat cmner kn.huhuhu.tapi sbnrnya sy pon xsuke letak lagu dlm blog.semak.berat.tapi nk buat cmner kn..hak masing2..hehe

erniemusliana said...

yup yup. tp jgn pasang music bising sgt. :P tp, yela, hak memasing =.=