Wednesday, June 1, 2011

cuti yg tidak memberangsangkan.

ISNIN

PIRATES OF THE CARIBBEAN.ini aku dan cik nazatul tengok. movie ini best!aku suka mermaid dia yg jelita sangat sangat dan mubaligh comel. hahaha. cerita pasal nak cari telaga yg panjangkan hayat. fountain of youth. tak tengok 3D. yg biasa.

tgk di sunway pyramid dan aku drive.


RABU

cik nazatul drive pula. lepas amik aku kat rumah beliau uruskan hal bank dan tgk KUNGFU PANDA omeelllllll omeeeellll di jusco. aku memula takda perasaan nak tengok tapi lepas dah tengok rasa nak pergi peluk PO. gelak dan gelak juga tersentuh. haha PO baru sedar si angsa itu bukanlah bapak beliau. cheh.



baru tadi. RABU juga. makan


cik nazatul dan aku. baju biru adek si ezlie mushairul faiz atau buntal for short. mana tak buntal? burger, bubur, nugget, kentang & milo besar. kopak kakak ko ni haaaaaaaa *nangis kejap.

Add Image
ni nadia. alaa dah kawen beranak satu pun. ok sorry. ni adik dia. hahaha...kami makan, berborak dan makan lagi sambil gelak gelak tengok orang. oh ada orang ajak aku tgk wayang esok. =.=" tak bagi jawapan lagi. tapi aku tak free rasanya. =.=" sorry.

kalau macam ni setiap minggu. aku rasa aku bakal gedempol dan akan keluar rama rama dari wallet aku (means takda duit). malu lah tadah tangan kat daddy je. macam mana ni nazatul!!!hissshh!!!

nak keje nak keje nak keje. *mengeluh. haih
Share/Bookmark
Comments
2 Comments

2 suke nak komen:

shiema sufian said...

alaaaaaaaa. nak tgk jugak kungfu anda 2.

erniemusliana said...

heheh meh tgk!comel sgt!