Monday, May 3, 2010

tibe-tibe nk jadi kanak-kanak.....

aku blaja kat UNIMAP bukan UITM...hahaha...ni gambar zaman 1st year second sem ade aktiviti......da diam.!...hahaha..skrg aku ta 1st year da..haahaha...cam ta caye gile aku da semakin "MUDE"..sumpah ta nak ngaku aku da 20-an tapi apekan daye..nak menipu cam mane agi kan...ciskek laaa...skrg teperap kat uma cam ape tah nanti jadi kat aku...gemok dan akan gemok agi...siyes ta mau....tapi sume orang suke saya gain weight..saya?aku laa...ye aku ta mau naek da berat...cukup ahh aku gemok mase sekola dulu..hahaha.!oke,NEXT!

MATRIX PENANG.!!!paling best even pointer cam haprak gile..hahaha..dan meyumpah-nyumpah mase mgu orientasi..gile..sume sekolah best-best..aku?bukan ta best tapi stakat harian biase..nape aku masok.?sebab "cikgu depan kate bagos"..haah mak aku laa cakap..hahaha..aya aku cume kate ikot laa tapi cam prefer aku g matrix...huaaaaa.....aku da reg ucsi tapi..tapi.....pergi laa juga matrix yg aku sememangnye anti dgn jamban kat lua..=.="
hahaha...tapi bilik aku sebelah jamban,sebelah washin machine n tangga?hahaha...gile suke...!suke dgn rumet aku yg gilak..!!!
gambar kat atas mmg bengong plus aku GEMOK...hahahahaha...last day mase exam..time tu exam bio yg ta best..haha!oke2,BEST SANGAT..!sementara nak tgu makan kali terakhir dgn dorang yg sengal ni make bergambar-gambar lah kami...bongok...haha..haih...rindu sgt...;(
kat school,nampak aku pakai baju kuning.?oke aku dulu PENGAWAS,tapi kalo aku buka cite skrg sume ta mau caye..asal.?ta layak or terlebih layak?oke..u decide..hahaha..kalo cikgu mengajar aku mesti borak-borak ta pun berangan kat seko mamat ni yg mmg aku gile minat..betol laa aku sampai jadi gile..tapi skrg aku WARAS sebab da ta minat die....mekasih..haha...selalu kene cubit sebab ta suke wat esei..malas ahh nk tulis..panjang sgt..note?jgn mimpi..mind map je aku conteng..kalo nak anta.??ahh alasan paling best yg ta akan cikgu-cikgu sume caye "maap cikgu buku tertinggal tapi saya da siap.!"..haah kentot ko da siap..hahaha...NEXT agi....! ni laa mase aku darjah satu...ko cari aku mane...huahahahahaha.!kelaka abis...muke ta boleh blah...aku gigih cari dorang-dorang sume lepas shida chat dgn aku..lerrr..shida ni rupenye same kelas mase darjah 1 dulu..hahaha..skrg die ustazah da..oke.!sume da blaja laen-laen, da besar panjang, da reti mekap, da pandai pakwe-makwe ni..ishh...sume laen.!huaaaaaaaaaaaaaaaa.!!!ta nak percaye agi bape ari aku akan mencecah usia 20/DUA PULUH...tsk tsk..aku suke belasan tahun....tua da rase...agi ase tua tgk member ade da kawen...tsk tsk..ta nak tinggal zaman kanak-kanak..zaman ta ade stress cam bangang je aku ase skrg..
__________________________________________________________
saya suke zaman kanak-kanak...
saya suke mase 1st day darjah satu mum n dad tgu kejap then aya bagi air oren ikot tingkap..
mase nk g sekola mak gosok pinafore...ari jumaat baju kurung..hahahaha...
patu dulu-dulu pergi sekolah tudung sakai ta pe...skrg cam ampeh sumpah ponteng kelas...hahaha...
best kan jadi kanak-kanak yg ta perlu risau akan dapat p1 kalo exam..=.="
oke,babai....

Share/Bookmark
Comments
4 Comments

4 suke nak komen:

nuraininsyakireen ♥ said...

yaw!
gmba 1st tuh agk slim.n ako shukew.btl btl btl.keep it up.no mor diet cos its really suit you mydear :)

hm others uh oke jug0k tpi yg latest still 'menarik' :)

erniemusliana said...

hahahaha...kene diet neyh....diameter peha da makin besar..huahahahah..!!

nuraininsyakireen ♥ said...

besar?oh.mmg sama kot nan ako.haha :D

erniemusliana said...

blurp2..
diet itu wajib~~