Wednesday, May 26, 2010

mimpi ngeri di jalan elm...

arini berlaku perkare yang ta sepatotnye berlaku...ngahahaha..sebab?camni cerpen die....kami nak tgk SURAT UNTUK JULIET (letters to juliet) tapi end up tgk MIMPI NGERI DI JALAN ELM (nightmares on the elm street) ...ciskek!da laa asik-asik terkejut tgk freddy!!whoa...XD kitorang pegi jusco dekat je..malas nak jauh...duet tade..$$$ tade? =p..ngahahaha...sian...=p eyh kitorang tu...


KAMI
(naza,ain,eny)

___________________________________________

cite surat-surat tu ade kat jusco lagi satu...waaaa..malas nak pegi..laen kali da.....bile?tah...lame ta meronda KLANG yg cume ade centrepoint tah mende-mende dan fames dgn INDON-YG-HOI-KO-PATOT-BALIK ngahahaha...adesss....tgk bebudak zaman skrg yg sgt cube utk jadi cool/hebat dgn memonteng sekolah,berambut perang (mesti dye murah..=p),tudung singkat bakar kat tepi (sian kaen ta cukup dan benang da abis),isap rokok (cukup pantang bebudak baru sunat ni merokok!!) dan ETC...gile...lantak korang laa janji adek aku ta cam ko...mase kat jusco masuk popular...waaaaaaaaaaaa..beli terus eclipse...da lame cari...!!at last!!my twilight saga collection da complete!!ta saba tunggu nu 5 je - midnight sun (sorry stephanie, i had download ur novel illegally includin the midnight sun draft but i love it..!!!very nice..cant wait for the book to be released..love ya!!)....fuh fuh.....timbang berat and aku 51kg...whoaaa!!turun lagi??gud....heee :D pastu tangkap-tangkap gamba.....lalalala mmg muke teballl....kami naek bus..ye..sile bace dan eja dgn teliti B.U.S...alaaa public trans laa...tapi sumpah tasuke..hahaha..terase di luar negare oh please aku tasuke warge asing yg busuk...=p SESETENGAH je laa!!bukan sume...then mase balik ade indian borak dan borak..ermm,bukan tasuke tapi consideerrrrrrrrrrrrr tempaaattttttttt laa ngenggggggggggggggggg.......da laaa kanak-kanak busuk..!!ta kire laa (bukan diskriminasi bangse..aku ta cakap indian busuk!!haa tuduh aku!) malay cine india iban kalo kanak-kanak memang busuk oh i dun like kids...jejaoh sane!!haih...da balik...waaaa...sgt penat bejalan kaki dalam cuace panas melintas deretan kedai termasok kedai nombor eko yg ade je manusia di situ..oh manusia ko seda ta berjudi tade fekdah..??bodo betol....oh,mate da gatal..nak pegi bukak lens..babai!!hee :D

Share/Bookmark
Comments
4 Comments

4 suke nak komen:

Anonymous said...

samela aku pon tejerit2x gak.
letters to juliet xde la kat jusco bkt tinggi wktu ak pe haritu.
tapi kan org cakaplah cite tu best romantik =)
xsabar nak tgok ;p

by: sha8

erniemusliana said...

hahaha..aku pon nak tgk weh..tah bile~~~

farina said...

giler~ haha.. nak mr N..=)

erniemusliana said...

pe jadah aramm pasal en n ni.???hahaha~