Sunday, May 30, 2010

tatkala...

sejak dua tiga menjak...kepale aku berpusing-pusing...oh mengape?maaf saye juge tatau...jangan tanye en bulatt sebab die pon tatau (haha!!saye letak name awk bulatt.. :D ) ..haa, cakap pasal en bulatt..aku tgk ramai ta puas ati (konon nye laa) ..dorang tanye sape en bulatt?bakal bf?ade pape ke??..ye mekasih tanye..hahah..ape aku jawab??aku tanye balik asal die tanye...hahaha..patu orang ta puas ati sebab aku ta rep chat kat fb tu...ish!suke aku laa nak rep ke ta...aku banyak keje agi...tanye merepek sangat..aku delete kang tau laa....ciskek..maen jauh-jauh laa budak..!tapi aku sendiri ta paham nape aku approve sume..hahaha...sebab laman so.s-i-a-l jadi ta perlu sombong-dan-bajet-hot-dgn-ignore-orang..ngahaha..sudah laa sudah sume mende itu...oh panggilan yang aku ta sampai ati nak ignore tapi lagi ta kuase nak angkat....aku cite kat mak aku..."mak,tuka nombor agi laa.."..mak cakap "ta payah dok layan.."..ye mak memang hensem....tadi pegi shoppin aku cume beli skaf syria sekeping..tau ta SEKEPING je??huhuhu..patu ujan yang maha lebat..waa besh!!makan baskin robbins dalam keadaan begitu!!!hee :D sweet!!balik dan balik oh banyak nye baju atas katil..lipat dan lipat...tu lah ko mak da lipat letak kat bakul ko humban atas katil...;p berukbeng semakin meruncing kedegilan dgn suke putus-putus,asal rumah aku tade 3g?penoh kot...bagos..!!skrg barguling-guling je atas katil....ape nak buat??oh ade orang msg..nak pegi balas..babai!! :D

Share/Bookmark
Comments
4 Comments

4 suke nak komen:

ezzyra said...

oh en bulatt...hahaha...i know who is it...kikiki....

erniemusliana said...

err...anda tau ke??hahaha..

ezzyra said...

msti la tau..hahaha...selalu je naik kt fb ape yg awak or dia post...2 yg tau...hehehe

erniemusliana said...

ye laaaa...mne de naek ke hape pe tah sume..haha..