Saturday, July 30, 2011

naza, kekasih naza, bubur lambuk & penanggal.

aku mencapai sweatshirt dan jeans lalu bersiap ala kadar depan cermin.

"mak, eny pegi amek naza jap"

arini nazatul saidah balik. yelah sempena awal Ramadhan, tak dapat dipastikan kalau beliau boleh berpuasa pada hari pertama tu. HAHA! betapa gigih aku drive seorang diri memalam walaupun aku melalui jalan sama dengan cousin aku yang mana beliau terlihat kelibat penanggal. =.="

selain aku berjumpa buah hati beliau, gila best ditemani sepanjang perjalanan, mesti ko tak sejuk dalam bus tu kan?kan? aku juge dapat bubur lambuk dari emak beliau. terima kasih makcik!saya makan dua mangkuk! XD



naza : alaa eny, bubur mana menggemukkan. sedap kan ibu kita masak?

bulat : takpe, makan la lagi.

semua suka aku gemuk kan?

kbaii!!



Share/Bookmark
Comments
4 Comments

4 suke nak komen:

Leysa JL said...

haha..dun wuri bubur mmg x menggemukkn jika di ambl dlm kuantiti yg terkawal..:p

erniemusliana said...

hahaha! baeklah!! :) hee~

GaRy™ said...

makan je bubur setangki teros~.. XD

erniemusliana said...

haha mati ahh camtu.....