Wednesday, July 6, 2011

gambar gambir.

asalnya nak cari kawasan berpadi, tetapi..semua dah kena tuai. pandai =.="



candid


she's responsible for the whole day plan. thanks pendek!


kinda like the picture.

for them :)

________________________

orang pertama aku kenal adalah NURAIN masa jadi new student kelas 5M3 dan yang last NORKAMARIAH, dia masuk kelas aku masa form 4.

persahabatan kami memang ada awalnya, tetapi akhirnya tidak pernah terlintas. sebab teringin nak jadi nenek sedara anak mereka. HAHA!

dengan mereka aku bebas jadi diri aku sendiri. komen mereka terang-terangan dan bermanja.

itulah kami, si sesengal ubi :)

HAHA! haruslah ada gambar aku!kejap!......

NAH!



ni baru kat sekinchan. dekat bukit malawati? =.=?

kbaii!



Share/Bookmark
Comments
2 Comments

2 suke nak komen:

eintan nurfuzie said...

jom join bloglist cik en kat sini
http://nurfuzie.blogspot.com/2011/07/bloglist-pencarian-cik-en-dan-blog.html
senag jer syarat2nyer

sugar2 kapas strawberry said...

gmbr 4 lawa :)