Wednesday, July 6, 2011

aku berlagak, so what?

aku malas nak update.

aku terperasan ada seorang unfollow aku. adakah?

a) sebab aku tak follow beliau balik?
b) sebab kemalasan aku nak update 10 entri sehari?
c) atau dia baru sedar blog aku tak best?
d) semua di atas.

hehe. sorry, aku bukan jenis "i dah follow u, u follow la i balik ok!"


ps : currently fikir nak update apa. haha. mungkin entri banyak gambar selepas ini :)


Share/Bookmark
Comments
8 Comments

8 suke nak komen:

Miss Dally said...

eh eny, boleh ko prasan org unfollow ko eh? haha.

erniemusliana said...

hahaha. tersedar je. :D

erniemusliana said...

hahaha. tersedar je. :D

Miss Dally said...

aku gak hebat. follower baru 20 org. haha. weh, nice pose ! ;p

erniemusliana said...

hehe slow2 la. aku ni pon da lme baru naik kot. haha mekasih! :D

sergeant keroro said...

haha, relax jek. aku ni dah ramai unfollow XD

erniemusliana said...

haha lepak la. blog for fun an? :D

~HanAlia said...

ade gak yg cm tu...haihh..