Sunday, December 26, 2010

saya blogger selangor.

aku tau dari ayie. haha. ok nak story ni

name : ernie musliana bt mustazaidi haha juge eny for short :)
status : dah berpunye pon
care hubungi : from this blog ke, my fb kat tepi tu just click or ask anything kat my formspring. ^^
daerah : klang selangor but belajar kat universiti malaysia perlis. phewww jauhh... :|
tempat tinggal : kat klang ni la.
menarik di klang : haha tatau nak describe. sesak memanjang?indon banyak?or pencemaran keterlaluan. cari laa sendiri. :DDD


ok, ni link ke blog terbabit : BPM
Share/Bookmark
Comments
9 Comments

9 suke nak komen:

are-wa said...

hai oreng slangor!haha

erniemusliana said...

hai org perak!

Kairel Keflee said...

haha. aku pon xtaw sgt apa motif menatang ni.

Freaky said...

kanak2 riang :D

erniemusliana said...

ayie : aku pon tatau. hahaha
abg : wekk dgki :P

Cikbelog said...

ramai juga blogger dari selangor ya :)

DiaUmaiNiNaz said...

salam kenal sy dr klang jg...

erniemusliana said...

hai hai ^^

meaw said...

meaw dtg dr blogger selangor :D
salam perkenalan :D