Tuesday, December 7, 2010

hitam skrg

ni la keje aku petang arini. duduk rumah sgt bosan bile diri biase bergelumang dgn kerja yg sgt bnyk. hahaha berlagakk di situ. :D ni dari tyma laa ni. tetibe plak aku nampak die post menatang ni kate best yaaaaa mmg best pon. hahaha sgt berdedikasi aku setelkan artwork aku. :D

tak cantik lah kaler sbb aku gune mouse hahaha ko bajet boleh cntik ke?cacat je tapi nice laa dari aku mencube dadah. haha. sile pergi sini KALER utk kaler secare on9 tak pon boleh print. haha best kan??mase kecik dulu suke kaler-kaler dan selalu laa mintak mak belikan kaler luna. haha fames kot luna tu. skrg dah besar sgt sukar mencari mase kaler-kaler ni. mase kecik semua indah semua colorful. dah besar baru tau bnyk hitam sane dan sini. hahaha

jadi kecik atau besar lagi best?

ps : oh ya, salam maal hijrah. lakukan penghijrahan tapi takkan tgu buka buku baru nak berhijrah. bebile je boleh buat cume tanya laa hati sendiri :)
Share/Bookmark
Comments
3 Comments

3 suke nak komen:

Freaky said...

ni ke game kaler monyet ? hahaha

erniemusliana said...

kaler-ing..:P

sugar2 kapas strawberry said...

jd budak kecik x byk masalah.haha