Monday, December 20, 2010

nenek, sihat la cepat.... :(

tibe-tibe aku tak kotakan janji aku utk cerita pasal reunion. haha tapi masalahnye tade mood da pon nak becerita. lagipon semua sedia maklum ape itu reunion yakni pertemuan setelah sekian lame tidak betemu. ececece. laen da semua, da mbesar dan berjaya.

skrg nenek aku saket. die baru je pegi klinik smlm. dan skrg kat rumah aku. kalo berlanjutan dan die tamao makan, ke hospital la. dan die juge meracau. ayah kate beselah halusinasi sbb low pressure tapi aku dgr " aku tak nak ikot, aku nak tido" yg nenek aku cakap atau "eh zink tu nak roboh" atau nenek mengadu kaki die saket kene tarik. mmg laa aku seram tapi tah halusinasi. yaaaa beselah da tua, saket. tapi semoga nenek sihat macam selalu. sape nak uruskan nenas nenek kat uma nenek tu?banyak kan?ade kucing lagi yg banyak. haaa. nenek cepat laa sehat. eny buatkan kopi, nenek minum tau?

aku sendiri tatau ape aku rase.
Share/Bookmark
Comments
4 Comments

4 suke nak komen:

Budak KeCik(^^,)!! said...

moga nenek ko cepat sihat.. ermm BP low senang halusinasi ermm agak kurang tepat ye di situ.. =))peh ajab laa kalo ko yg wat kopi utk nenek ko.. hahahah....

erniemusliana said...

aku ta bljr medic. aku bljr enjin. hahaha

Freaky said...

semoga nek sayang cepat sembuh :)

erniemusliana said...

da ok la. na gak die mam..