Wednesday, April 28, 2010

so hot bebeh..!

entry ni pasal...ape tah..laki??oww haah laki laa...story??haah...kawan aku..lantak ko laa..sape sowh ta join kelab single aku....wuut wuutt..aku syg kowg....tapi,da tuka2 cite..tade name..hahaha....so???single sgt beshh.!!!!!!!!!!weeeeeeeee~~

^.^V
kawan #1
"ishh..aku nk approve laki len kat fb pown payah...kalo die chat nan pmpn tape plak...igt aku ni ape.??tade prasaan..??pastu bile aku cakap sket mulalah nak naek angin HSFHSHA$W die tu...aku bukan ape..tanye je...lebih2 pun tidak...tapi nak marah2..sedih laa aku"
_____________________________________________________________
kawan #2
"nape die ta paham aku....nape die cakap aku ta penah nak paham die...aku taw aku ni tade laa terer sangat nak comfort die...tapi at least concern laaa...bukan patung barbie aku ni..aku ade prasaan jugak....aku nk idop lame nan ko...kalo ko ikot mood ko...mampos laa aku lame2"
p/s : adeyhhh...HOT sgt laaa ko..???oke, babai...cam cirit betol..FFEvQEGREGE$%Y..!!

Share/Bookmark
Comments
4 Comments

4 suke nak komen:

a t t said...

aku rase kan enie..ko xyah la buat tauk entry so hot bebeh! menciw~

miss eny said...

hahahaha..laki cmtu an hot..lalalala~~~
nk taruk jugak.!!!

a t t said...

hot cam cucuk baka kat sebelah mak anjang ke kat sebelah saba menanti?hehe

erniemusliana said...

so hot n damn hot from dat..lalalalala~~~