Friday, August 26, 2011

gambar sedap XD







gambar gambar.

semalam ada majlis untuk menyampaikan sumbangan kepada orang yang berkelayakan. macam-macam orang yang datang dan semestinya mereka gembira dengan pemberian tersebut. :)

memang memberi lebih bermakna dari menerima. semua orang mahu bergembira di hari raya yang bakal menjelang.

semalam call johnny's memang tak boleh nak get through. busy busy & busy. tapi rezeki kami, ingat nak book lah lepas berbuka but ada orang cancel dan kami tersenyum riang. HAHA!

tu je. kbaii!! :)



Share/Bookmark
Comments
1 Comments

1 suke nak komen:

Freaky said...

ho mai comelnye sayang. tp shawl coklat tu nampak x sesuai la.. hurmm nampak comot. hahaha