Friday, April 29, 2011

demam tercampak. T_____________T

yesterday, i was like about to bang my head to the wall. sakit gila. dan badan meningkat suhunya. ok, tidur dengan tuala lembab , esok boleh pergi exam dengan lega.

masa jawab exam, ok im okay. balik dari exam jadi demam semula. cuma berharap tak mahu demam. sebab have another 3 papers.

so sleep sampai malam. T.T

harini bangun dengan masih unwell and tengok di kulit ada gelembung air. it cant be!!!!! baru je ANISAH ARSAT kena dan aku pula dijangkiti. OMG! T___________T *i hate chickenpox

i asked them. my housemate just said "u better go check". dan aku cuma berharap ada suntikan yang membolehkan aku baik terus. tetapi doctor tu kate " it is a virus and there is no way u can recover in a short time. it takes about a week...bla bla bla" "and also no pantang at all....u can it everything to keep u fit..bla bla bla".

makna kata aku boleh makan semua jenis makanan tapi.............tengoklahh dulu. aku rela berpantang dari tinggal parut :(

yeah, and i was given medicine. sumpah tak suka and MC. first time aku tak suka dapat MC sebab i have another 3 papers. :|

how............................................................................
Share/Bookmark
Comments
4 Comments

4 suke nak komen:

ezzyra said...

x bestnya dmam time exam...cmpak plak 2...moge cpat smbuh eny...

erniemusliana said...

moge2 :)

Anyez Nasri ツ said...

cepaaaaaaaaat-laaaaaah sembuh , kesihan abng firdaus , be-muram je dia . haha .

erniemusliana said...

hahaha. na sembuh da ni..btw thanks :)