Monday, January 10, 2011

facebook takde da. isk isk.

Facebook bakal ditutup 15 MAC nanti. Betul atau tidak?aku tak tgk pun pasal penutupan tu. Kat fb berlambak tapi dgn menggunakan jalur lebar kat hostel ini, harap maaf la. Broadband is no longer usable di blok 5 ini =.=”

Ok la, kalau fb takde……in case laa bebetul takde….

1) Pihak pensyarah dan guru serta ibu bapa menghembus nafas lega sebab anak-anak akan kembali kepada kehidupan normal. Yelah, ketagihan kat facebook dah takde

2) Macam mana la rakan lama nak contact. Nak harapkan phone number. Huuuuuu haram jadah ahh nak msg mengada pun. Tak reti den. Maaf. ^^

3) Dah tak boleh nak gelakkan ragam orang kat facebook seperti menjiwang kat status, mengupload ribuan gambar utk hari yg sama, baju yg sama dan tempat yg SAMA. Haha kasihan orang yg aku dan housemate aku gelakkan :DDD

4) Dah takde aktiviti utk masa senggang, oleh itu aku rasa aku dan yg lain akan rajin study. Kembang kempis hidung aku sbb menipu. Haha takde makna nak study pon ahhh

5) Kalau ada orang yg diminati, huh mmg tak dapat laa nak ushar da. Betul tak nurain bt ishak?lalalala~

6) Tak dapat nak tgk perkembangan rakan dan sedara =.=” tak dapat tgk gambar terkini da. Tup tup dah gemuk. Mana nak kenal? =.=”

7) Persoalan di sini, adakah myspace akan menjadi pilihan?atau friendster?adoi dah delete dah akaun friendster aku. T.T

8) Aku ada like page kucing kot. :( isk isk tak dapat la nak ushar kucing-kucing yg maha comel itu :( adehh

9) Biasanya facebook aku tgk baju ke selendang ke. Harapkan blog huiii ramai pengusaha rasa facebook lagi senang. Dan menjadi masalah pada aku nak tgk-tgk lagi :(

10) Dah takde café world aku. Walaupun aku tak fanatic kat game tuh tapi aku pernah la main. Mesti rindu nanti. :( dan no more game request haha menyumpah kot ada request menyemak-nyemak tuh. Huh.


Share/Bookmark
Comments
2 Comments

2 suke nak komen:

fittiariri said...

huu dgr kata palsu jew kann

erniemusliana said...

haah palsu je. huhu sape tah caye :P