Thursday, October 21, 2010

saya mohon utk terus mecadang..!!


mohon yang berhormat menelengkan kepala utk melihat gambar kes d atas. hahaha. adoi, dari sabtu sampai rabu sibuk je dgn debat. aku tak masuk pon tp jadi lo mmg best. berlari ke sana mampir ke mari. oh alangkah dunia lebih indah jika semua bekerjasama. tapi tak mengapa, mungkin spt yg d katakan, ada yg baru menjadi urusetia, mereka gagal mengetahui tujuan utama mereka d pilih. muahaha aku skema. spt yg d jangka oleh aku sendiri haha aku nak sgt mmu menang dan mmg mereka JUARA, best. suka mereka melibas-libas fakta. tp sebab ini isu 1MALAYSIA, kurang pedas kot bg pihak pembangkang itu melibas lagi. haha.

unirazak tak berjaya mara setelah d tewaskan ukm yg aku kira unirazak lagi ampuh serangan yg d persembahkan. tak mengapa, cuba lagi lain kali, sbb anda dah mmg hebat!ada beberapa usul yg nak d nyatakan kepada mereka yg bertugas sama dgn aku ok?

pertama, sekiranya ada sebarang info hendaklah DISEBARKAN DGN LEBIH AWAL supaya semua ajk dpt menjalankan tugas dgn lebih baik.

kedua, sekiranya ada acara besar sebegini SEGALA PERSIAPAN DIBUAT AWAL-AWAL utk mengelakkan sebarang kemungkinan SPT TAK CUKUP KAKITANGAN, MENGELAKKAN ORANG LAIN BUAT TUGAS ORANG LAIN, MENGELAKKAN KAMI DPT BAJU YG SEPATUTNYA D PAKAI SPJG PROGRAM D PAKAI SETELAH PEMENANG D UMUMKAN. adakah jelas?

lagi yg d pertua, saya juga memohon agar JGN MENYALAHKAN ORANG LAIN BILA KESILAPAN ITU D BUAT OLEH ORANG LAIN. jgn melepaskan kemarahan sesuka hati sesedap rasa dan semanis bicara anda pada pihak kami yg menjalankan tugas. baik. adakah ini lebih jelas?

yg terakhir tapi mungkin ada lagi, haih. sebentar lagi aku ada test tau sbntr lagi? ok yg last tu KALAU DAH TAU TU KO PUNYA TUGAS, JGN LAH SURUH ORANG JE TAU, DAH TAU JWTN KO JGN ASYIK NAK MENGARAH JE, DAH TAU ACARA PROGRAM JGN LAH LAMBAT wahai saudara/ri sbb anda adalah ajk jd anda akan d rujuk oleh pihak luar dan jikalau anda tiada nak rujuk sapa lagi?dinding ke?

yg d pertua suka saya katakan bahawa KERJASAMA d antara semua pihak amat penting. keseragaman. ketepatan masa. dan sebagainya. supaya segala kekurangan dapat dielakkan lantas menjamin kelancaran program. paling penting KETEPATAN MASA, lagilah anda tu ajk sebab anda yg akan d rujuk. saya mohon untuk terus mencadang. muahahaha!!

*gambar kat atas tu nak show off je yg bulat bg bulat junior smlm. hihi ^^ sayang shukkkeeee sgt...!!! ^^ mmmuaaxxx..!!!
Share/Bookmark
Comments
3 Comments

3 suke nak komen:

Freaky said...

hahaha tedy tu sangat comel ? geram lak bile tgk.. hehehe

ad!d0 said...

kes yb namapknya agak kurg menyengat ya pd ari ini. sepatutnya yb perlu lebih menjustufikasi kan definisi konsep kes yb, tp yb gagal di situ setrusnya menggagalkan apa yg barisan yb perjuangkan. juri sebulat suara usul ari ini, DITOLAK. bhahahahak

erniemusliana said...

abg : wekk...mmg comeyh pown..:P

adi : YB, ingin di sini saya katakan bhw kes ini sgt sensitif utk d bicarakan dgn lebih significant,,hahaha