Wednesday, November 17, 2010

hari ini aidiadha sudah. aku tak balik, terperuk di ceruk ulu kat wang ulu perlis. bersedia gagah perkasa nak harungi battle (exam laa tuh...) . malam td dgr takbir, aduhhh pilu di hati bagai di siat-siat gamaknya. pagi td lepas subuh dgr gak. sob sob aku tak pernah jauh masa camni, wpon tak meriah takde baju baru mase raye aji ni tapi balik laa kampung tuh. ade sembelih lembu. hahaha adoii patu ekor lembu ilang, makcik dok reneh wat sup. errr aku tak makan. pastu lagi pelik tgk nenek aku bakar kaki lembu tu and ketuk-ketuk then potong dlm tuh ade ke isi masalahnye?huuuu nenek kate jgn ditinggalkan sikit pon part of the body lembu yg dikorban ini. ok nenek :)) ape tah nenek aku makan ni. blkg uma siap dgn periuk besar, sup gear box dan aku juge tak layan. aku vege :P aku kurang sikit daging ni. haih tak penting yg penting skrg aku makan roti. =.=" rain share maggi dgn aku =.="pastu aku tgk fb orang ade rendang haaa siap. aku? T.T dilanda remuk badai menghempas. *nanges jap. adoi ngade.

*famili kat kampung skrg
**ikat perut, cafe takde :|



salam aidiladha :)


Share/Bookmark
Comments
3 Comments

3 suke nak komen:

Freaky said...

dapnye sup gear box

Yatre Hayati said...

hahaha..sedapnya makan lemang semalam...:P

erniemusliana said...

sedih laa ceni T.T