Wednesday, March 16, 2011

kurus

gemuk.

pfftttt...!!!bila aku nak kembali tak gemuk ni?

seluar yg straight cut dah jadi skinny jeans.

baju yang longgar lagi menutup pinggul dah jadi baju yang mengikut potongan badan.

pipi yang gebu terletak dah jadi pau terlebih tepung penaik.

bagaimana nak kurus?

housemate aku yang cina sibuk kata gemuk padahal kurus melidi. perempuan memang begini. tak sedar diri. gemuk perasan kurus. dan si kurus mahu lagi kurus.

GILA!

lepas ni :

  • tak nak minum air berais terutama lepas makan (nanti buncit)
  • makan kuantiti sedikit (susahnya nak buat =.=")
  • bersenam (susah juga =.=")
  • puasa (yahh...aku kena ganti lagi......)

HARAPAN sahaja. =.="
Share/Bookmark
Comments
3 Comments

3 suke nak komen:

Freaky said...

yeahh sayang na kurus :D

Muhsin Aminudin said...

jom celebrity fitness.. just 130 je. haha.. aku baru nk join ni..

erniemusliana said...

freaky : wekk bulat
sean : siyes?aku nak g laa cetu. hahaha