Tuesday, February 1, 2011

entri sebelom tdo

blog.

semua da biasa dgn bende ni. even budak standard 6 juge ade. aku penah jumpe ok?

seingat aku aku sign up for this blog about march mase kat matriculation dulu. so da 2 years ke?haha tah la. but tak penah update pape eh ade. my first post was introduction of myself. KE-LA-KAR. tp takde post tu jangan nak cari.

bia je left outdated gitu then bile hati remuk (teenagers laa so-anda-kene-paham-paham-je) mule la buat ayat syahdu dalam blog ni. ayat tangkap cintan meleleh semua. mase tu mmg tade follower pon. ade la bg link kat my friends then farina jd yg 1st :)

so bile fikir balik merapu raban sangat wasted, aku pon menjenamakan semula blog ni untuk tatapan umum. gile aku edit semua entri, buang yg tak perlu dan baru bg peluang kat orang nak follow. hee ^^

aku buat blog suka-suka je. nuffnang bagai tu baru ade dan tu pon incik kekasih lakukan. aku jarang blogwalking. bukan tamao tapi takde mase. sorry :( aku updated cecepat kalo hari kuliah. biase laa byk bende nak buat dan aku selalu ade meeting =.="

aku tak kisah orang nak follow aku atau tidak. terpulang laa sbb aku nak follow orang pon tgk kalo blog die best utk dijadikan contoh atau idea atau hiburan. aku suke fatin liyana sbb ringkas dan bhs yg faham. tolong la jgn guna singkatan melampau dan imbuhan yg tidak diperlukan itu. aidid muaddib?best sbb aku benci mlm. lagu aku paling anti. kalo lagu mendayu lembut sikit ok la halal laa tapi kalo..........sendiri paham...nak dgr lagu kat laptop phone or mp3 mp4 je. blog?no need. utk tatapan kan?bukan ko dok bukak page blog ko.

aku juge heran orang yg sangat rajin cari follower tp tah tah die tak jenguk pon page korang. nak wat mende? ok. selamat tido!
Share/Bookmark
Comments
3 Comments

3 suke nak komen:

pOlkadOnat said...

suka fatin liyana gak. heheee

erniemusliana said...

hehe comel pon comel ^^

AIMAN said...

aku baca suma sampai abes.. hoho..
lepas ni ko wat la n3 bes3, tiap2 hari aku singgah baca
=)