Thursday, February 10, 2011

aku sambut valentine. so what?

another half an hour ade meeting. dan sekarang di bilik diskusi oleh itu broadband sentiasa biru. dah, bukan ni aku na cakap.

kembali semula kepada tajuk. aku suke hari valentine. haah memang, nape? nak gaduh? aku suke sambut sukehati aku la. ape kisah dgn korang. tau kenape aku sambut 14th feb tetiap tahun?

sebab....

1) aku tak pandai (takleh cakap bodoh. tak elok)
2) sebab hari tu spesel. mmg dedicated habis kat kekasih
3) sebab rase moden dan tak ketinggalan. yela sume dok sambut. aku?aku ade incik kekasih kan?kene la sambut.
.
.
.
.
.
dan. BOOOOOOOOOOOOOOO.

aku benci kot. benci akan kewujudan hari kekasih. perlu ke?gile je yg sambut. buang mase nak dedicated sehari dalam setahun utk org yg dicintai disayang-sayang tu. kiranya dalam setahun hanya satu hari je korang penting dan menjadi perhatian yg sangat-sangat oleh pasangan korang tu. ceeitt! rase moden?bukan sume tahu ke valentine's day ni berasal dari mane? bukan adat kot nak sambut.

boleh lagi tgk disini http://blog.azhad.com/2007/02/hari-valentine.html & sini http://tanbihul_ghafilin.tripod.com/valentineday.htm

oh ye, agak-agak ramai tak dicekup kerana berdua-duaan?paling-paling buang anak lepas lebih kurang 9 bulan dr valentine's day tu. aku cakap je. :)

MEMBAZIR. siyes aku cakap. tapi aku sambut juge 14th feb tu. sambut hari keputerian najwa nazuan. anda boleh cari facebook die. so?hahaha. wish an advance ye najwa. bangga tak ko dah tua? :D



mengomel dalam hati : ahh bile aku free banyak-banyak dan boleh on9 je?dan bile pula line asik ok. ahhh dan ahh lagi.

ps : sukehati kamu kalo nak sambut. tiada larangan ye ^^

baaaiii baaaiii

Share/Bookmark
Comments
7 Comments

7 suke nak komen:

SaYraH WonDerLanD said...

Bg sarah tiap2 hari adalah hari kekasih. X yah tunggu 14 feb utk tunjukkan kasih sayang tu. tol x ??

btw happy advance besday jugak utk cik Najwa tu..

erniemusliana said...

hahaha. betol betol.

oke, akan disampaikan pada beliau ^^

F a R i D said...

haha..
nice entry~
sila lah jenguk2 ke diari alam maya saya ye..
=)

AIMAN said...

setuju2.. hehe.. tiap2 hari nak ucap sayang boleh kan. x kan la sekali setahun je

Fariduddin El-Islam said...

berkasih syg setiap hari =)

sambutan valentine day da xrelevan da.. hehe hok barat ckp bagus coz dieorang xdpt menerima pembaharuan.. la ni, mana de org sambut valentine lg da..

Ajie Mohd Tahir said...

hahaha..terkejut.
ingtkan buat sttement brni mati tadi.hahaha..nice !
XD

erniemusliana said...

huhu. baru dpt komen balik. em emmm. taleh biar ni. walau kate da tade. kad n roses blambak lagik. em emm org kate tade lrgn juge. hahhh