Monday, July 9, 2012

tak latihan industri sangatLAH

aku telah ditakdirkan untuk setia bersama roomate dari UniMAP. kami sama-sama menjalani latihan industri di tempat yang sama. so hari-hari memang menatap muka beliau. walaupun aku under safety department dan beliau under water quality namun kami tetap ditakdirkan untuk semeja bersama. gila bahasa melayu universiti intro aku. hahah. di bawah disertakan kaki Esar yang sedang mengambil water sample di sludge lagoon. aku disebabkan tiada kerja biasa akan bersama beliau. see, ada jodoh tak kemana. ceit.


bawah ni gambar kami berexperiment. tak boleh amik banyak-banyak nanti Encik Azman aka Plant Manager masuk, kami terketar. taktahu kenapa, kami berdua akan lari kalau nampak kelibat beliau. nampak tak betapa kuat aura ketua?


aktiviti biasa aku sepanjang hari. :
a) tengok drama, movie atau anything yang boleh ditonton.
b) camwhore
c) membaca novel
d) tidur
e) Q&A with staffs (actually more to gossip) HAHA!



hari sabtu lepas setelah sibuk buat kerja tak berfaedah dengan Esar, kami ke Times Square. disebabkan aku terer nak drive, kami sampai lewat. pakcik papago tak membantu sangat.

dari kiri : isteri Chris Hemsworth, isteri Nur Muhammad Zulkifli, isteri dot dot dot. ok, yg tengah je betul. sob sob.

untuk hari ini. aku stay di rumah sebab gigi. ye, gigi aku nak tumbuh tapi takde ruang dan bakal dibuang rabu nanti. so, rabu aku MC lagi.


jadi, aku cume tidur and makan ubat je harini. macam-macam pose aku tidur.




 kbai! waktu ofis dah abis kan?tayah buat rajin. jum balik! :P kbai.
Share/Bookmark
Comments
5 Comments

5 suke nak komen:

sugar2 kapas strawberry said...

wahh..dah intern!

erniemusliana said...

hehehe..tp bosan je intern ni~~~ huuuu

engku afnan said...

udah2 gossip..logbook plak..hihi

Aziz Syaidahtul said...

huhu~~~ sama... skali dgn housemate..

Muhammad Izzuddin Rahim said...

cam relax je intern,syarikat mne? thun dpn ak kne intern lak == blogwalking~